• Eerste foto van slideshow
  • Tweede foto van slideshow
  • Derde foto van slideshow
  • Vierde foto van slideshow

Topkwaliteit ambachtelijk ijs

Het ijs wordt door Silvano nog steeds ambachtelijk en met veel fantasie gemaakt met behulp van zijn Carpigiani ijsmachines. De goede kwaliteit die al jarenlang wordt aangeboden blijft dus gewaarborgd. Silvano houdt niet van volautomatische machines die tegenwoordig in veel ijssalons worden gebruikt, waarmee de chocolade volledig kapot wordt geslagen en volgens Silvano net hagelslag lijkt. Buonissimo verkoopt dus stracciatella ijs met behoorlijke stukken chocolade.

 

 

Silvano biedt in zijn bus meer dan 10 smaken vers Italiaans ambachtelijk ijs aan met onder meer de topper "Buonissimo" waarin verse frambozen zijn verwerkt. Naast traditionele smaken maakt Silvano ook nieuwe creaties met prachtige namen, zoals o.a. "liquore d'amore", "ciliegie perdute", "dolce miele", enz.

In tegenstelling tot veel ijssalons maakt Silvano ijs met zeer weinig suiker en het vruchtenijs wordt van verse vruchten gemaakt.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel.